Wie zijn wij

 

AltraStar is breed actief in de markt van projectontwikkeling van villa's en twee- onder-een-kap-woningen. Wij onderscheiden ons door vooraf te investeren en al uw risico’s over te nemen bij vrije zelfbouw kavels. Hierbij staat top kwaliteit, garantie en betaalbaarheid hoog in het vaandel.

Wij investeren in samenwerking met top bouwbedrijven. Bouwbedrijven die allen onder de erkende bouw garantie instellingen bouwen.

Op die manier is er een hechte samenwerking met aannemers, bouwbedrijven, architecten, constructeurs, ICT divisies en talloze andere medewerkers in joint venture vorm. Dit bevordert de accurate, precieze  bouw van uw woning.

De efficiëntie en snelheid van AltraStar is gestoeld op een jarenlange samenwerking met als hypermodern basis element ICT.  

De ICT divisie heeft 30 professionele medewerkers in vast dienstverband

De founders van AltraStar startten met één van de initiatiefnemers tijdens de Silicon Valley periode, voor internet haar intrede deed en maakte daarna de dot-com-bubble en de opmars van internet mee.

Dit heeft zeker bijgedragen aan de schat aan ervaring. Een voorsprong door het opbouwende bezit van intellectuele marktkennis, waardoor ICT-producten de bekende olievlekwerking meekrijgen.

Zo groeide de kennis en ervaring van Intermix en de ontwikkeling van applicaties vanaf het begin mee met de bloei van internet.

 

 

 

Samenwerking met u als koper 

Ons gehele team denkt mee, met u als koper. Op die manier werd de basis gelegd voor een hechte samenwerking met aannemers, bouwbedrijven, architecten, constructeurs, ICT divisies  en vele andere medewerkers.

                                          Ons hoofdkantoor in Sliedrecht

Het verleden heeft bewezen dat de mensen achter AltraStar gevoel hebben voor de tijdgeest.

 

 

 

Vele producten vinden met 30 ICTers in vaste dienst op dit moment hun weg
naar het MKB, grote bedrijven en multinationals.