Het Numansproject


AltraVastgoed kan uw droomwoning realiseren in een prachtige omgeving voor permanent wonen met veel water, natuur en recreatie.  Op korte afstand van Rotterdam, Dordrecht en Breda grenzend aan de mooie rivier het Hollandsch Diep nabij Numansdorp. Er komt ook een mooi strand en een viersterren hotel. Op deze pagina ook meer over een aangrenzend gebied met landgoederen en bijpassende villa´s en landhuizen. 

* Wanneer u deze brochure separaat toegestuurd krijgt en u wilt alle ontwerpen van het AltraStar team zien kijk dan ook op www.altrastar.nl
.


Klassiek of modern, u bepaald het helemaal zelf. Een prettige gedachte. Of u nu kiest voor klassieke, landelijke of moderne architectuur of een echt landhuis. Het kan hier allemaal.
De prijzen van de woningen zonder perceel, kunt u vinden op de home pagina onder woningen en prijzen.
De prijs van de woning plus perceel is afhankelijk van uw keuze met betrekking tot de  grootte van het perceel. 
De percelen (kavels) zijn hier nog echt betaalbaar.Uw eigen boot op loopafstand van uw woning.                                               Riante ligging in een buitengebied in de buurt van grote steden.

 

Het gehele project vanuit vogelvlucht perspectief. Alle witte blokjes (links) op de eilanden zijn elk bestemd voor woningen. Rechts (onder) ziet u de bestemming voor landgoederen en landhuizen.

 


Keuze uit twee zeer betaalbare AltraVastgoed Villa’s van het type ‘Royal en Patriciër’ die vooral in een rustieke omgeving tot zijn recht komt.

Alles wat het leven mooier maakt...Op elk moment aan boord gaan om het ruime sop te kiezen, al is het maar voor een paar uurtjes. 

 

  


Optimaal genieten en ontspannen. Daarvoor beschikt u over zeer uiteenlopende mogelijkheden. Eén daarvan is Golfclub Cromstrijen. De Markies’ met garagebox en uitrit aan de achterzijde.

 Altra wonen is anders wonen, in uw eigen stijl en wens In samenspel uw droomwensen in vervulling laten gaan. Een impressie van een mooi buitengebied aan het water.

 

 

De Hertog als twee-onder-een-kapwoning. Samen met AltraVastgoed uw eigen plek reserveren. Wie het eerst komt heeft een ruime keuze. 

 

 

Interieur met kleur en sfeer? Uw ideeën zijn welkom.

 

 

Uw moderne villa? AltraVastgoed maakt het waar.

 

 
Eenvoudig modern met veel ruimte


Een omgeving van kreken en rivieren die voor een schilderachtig tafereel zorgen. Wellicht treft u er de witte buizerd aan. Een bijzonder dier dat meestal te vinden is in gebieden met een gevarieerd landschap.

 

De Hertog’ als villa, een zeer ruime en vooral praktische woning.

 

Een eilandengroep in het nabijgelegen Biesbosch gebied. Rechts: Numansgors, dat centraal gelegen is in het project.

 Wonen in een rijkgeschakeerd Villapark. Keuze uit een 2 onder één kap woning of een vrijstaande villa. Allemaal ontwerpen van het Altra team.

 

 

De Baron’ een AltraVastgoed ontwerp met veel ruimte in huis en aan het water gelegen

 

 

De  Royal Tweekapper, een riante twee-onder-een-kapwoning. 

 

                                                                            Landhuizen


Prijzen van Landhuizen kunnen we met u in overleg bepalen en zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen en keuze. Jaren '30 woningen? Waarom zijn ze zo populair? Zij hebben charme en bijzondere kenmerken. Maar ook onze moderne villa's kunnen mogelijk uw inspiratie aanwakkeren.

 

Boven keuze uit  de landgoederen.

 

 

 

De Perion (boven) past wellicht bij uw nieuwe landgoed.

 Landhuizen die u misscien aanspreken. Ook uw eigen ideeën, klassiek of modern zijn van harte welkom. Dat werken we graag samen met u uit. En de bouwer zit al naast u. 

 

 

 

Landhuis de Zonnenburg, een AltraStar ontwerp. Een parel op uw landgoed. 

 

 

  

 

 

 Een landgoed villa om naar wens aan te passen